lördag 4 februari 2012

Lördagsmiddag - Kyckling med pitabröd

God och enkel lördagsmiddag med fast food känsla blev det idag. Det blev riktigt smarrigt...





Kyckling med pitabröd för 2-4 personer

1- 2 pkt strimlad naturell kyckling ( jag använde en 1/2 kall grillad kyckling  som jag hade rensat fri från skinn och ben)
1 röd paprika 
1 rödlök
1 litet isbergssalladshuvud
2 tomater
1 pkt pitabröd, 4 st bröd


Youghurt och vitlöksdressing

1 liten burk turkisk youghurt
2 små vitlöksklyftor
en gnutta Renée Voltaires örtsalt med ramslök



1) Stek kycklingstrimlorna i smör i en medelstor stekpanna och salta. Sätt på ugnen 150- 175 grader.

2) Skölj och strimla paprika och skiva rödlöken i ringar. Tillsätt grönsakerna i kycklingen.

3) Skölj och strimla isbergssalladen och skiva tomaterna. Dela och lägg in pitabröden i ugnen 1-2 minuter så att det blir varma. Sedan är det bara att fylla sitt pitabröd med sallad, tomat, kycklingen och på med en massa dressing och servera med en god kall coca cola. Mums säger jag bara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar